PEPHR

Voegt waarde toe aan jouw organisatie

Van reorganisatie tot cultuurverandering. Van het in beweging krijgen van mensen tot team coaching. Van het draaiende houden van een HR-afdeling tot een eenmalig HR-project. PepHR zorgt voor de best passende, ervaren en gedreven HR-professional die waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Benieuwd wat PepHR voor jou kan doen? Lees verder en let’s add some value

Onze professionals

Interim

Zoek je een HR-businesspartner, een HR-manager of een HR-directeur? Iemand met pit die jouw organisatie in beweging brengt? Schakel PepHR in, we gaan direct aan de slag.

Onze professionals hebben jarenlange ervaring en zijn vanaf dag één van toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Bijvoorbeeld als vervanging tijdens zwangerschaps-verlof of voor de uitvoering van een specialistisch project. PepHR zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek. Let’s spice things up.

Advies

Wil je advies over het opstellen van een formatieplan, een reorganisatie, een beleidsplan of een nieuw functiehuis? PepHR staat voor je klaar. Wij adviseren je over de aanpak, helpen jouw HR-team vanaf de zijlijn of pakken de lead in een project. De aanpak bepalen we samen.

Heb je een vraagstuk op het gebied van HR? We get things done.

Projecten

Veranderen, reorganiseren, innoveren of een nieuwe business opstarten? PepHR trekt samen met je op. We richten onze projecten integraal in en bepalen wie jou het beste kan helpen. Welke ingrediënten heb je al in huis en wat kan PepHR toevoegen? En hoe brengen we het geheel samen op smaak?

Leg je een vraagstuk bij ons neer, dan kun je rekenen op een heldere urenindicatie. Daarbij werken we op basis van een inspannings- of resultaatverplichting. We add value to your organisation.

Enthousiast geworden?
Neem contact met ons op.

Green en social footprint

Vanuit PepHR willen we waarde toevoegen met alles wat we doen. Oók aan onze planeet. Daarom geven we iets terug aan de natuur. Voor elke opdracht planten we een stuk bos en werken we samen met ohmygood, The Good Roll en Trees for All.