PEPHR

Voor professionals

Met een goed team dat elkaar versterkt, kom je verder. Daar zorgen we voor bij onze klanten én je ziet het terug in hoe wij zelf werken. Met collega’s en professionals. Dus ben jij een HR-consultant, adviseur of business partner, -manager of -directeur? En zoek ook jij graag de verbinding met mensen uit jouw eigen vakgebied? PepHR is er voor jou. Wij versterken je met ons netwerk en een mooie, nieuwe, meer specialistische of een grote(re) opdracht. En daarmee kom jij verder.

Breng jij graag mensen, organisaties en jezelf next level? Kom (samen)werken met PepHR. Lees hieronder meer of neem direct contact met ons op.

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

EEN TEAM VAN GELIJKGESTEMDEN

Werken als freelancer of zzp’er is prachtig maar kan soms best eenzaam voelen. Haal jij energie uit het werken met een team? Wil je kunnen sparren en kennisdelen? Bij PepHR hoor je bij een club van gelijkgestemden.

EEN OMGEVING WAARIN JE WAARDE TOEVOEGT

Vind je het belangrijk om het verschil te maken binnen een organisatie? PepHR zorgt voor boeiende grote(re) opdrachten, waarbinnen jij gegarandeerd waarde toevoegt.

NETWERKEVENEMENTEN & KORTING OP TRAININGEN

PepHR gelooft in een integrale aanpak. Daarom zorgen we voor
de juiste sparringspartner(s) op het gebied van fiscaliteit, legal en communicatie. Ook krijg je korting op door ons ingekochte trainingen en we nodigen je uit voor onze jaarlijkse zomerborrel en het nieuwjaarsevent.

Enthousiast geworden?
Neem contact met ons op.

Green en social footprint

Vanuit PepHR willen we waarde toevoegen met alles wat we doen. Oók aan onze planeet. Daarom geven we iets terug aan de natuur. Voor elke opdracht planten we een stuk bos en werken we samen met ohmygood, The Good Roll en Trees for All.