Over Ons

PEPHR gelooft in mensen en staat voor people elevating people. Wij geloven in de kracht van samen en in de kracht van de juiste mensen op de juiste plek. Een goed team haalt het beste in een ieder naar boven. Daarmee helpen teammembers elkaar een level up! En daar geloven wij in, altijd en overal.

Benieuwd Hoe PepHR waarde toevoegt aan jouw organisatie? Bekijk het hier. Weten hoe PepHR jou als professional kan versterken? Lees dan hier verder.

Waarden

PepHR staat voor adding value altijd en overal. Dat wil zeggen dat PepHR met haar werkwijze een duurzame impact wil realiseren. Voor de opdrachtgever, de professional en voor onze planeet. Dat doen we onder meer door altijd het gesprek over deze toegevoegde waarde te blijven voeren, met zowel onze opdrachtgevers als onze professionals. Wij zijn transparant in werkwijze en over onze tariefstelling. En wij planten per opdracht een stuk bos aan in Nederland en in het buitenland samen met onze partner Trees for All.

PepHR staat ook voor giving back altijd en overal. Dat wil zeggen dat we onze opdrachtgevers altijd desgewenst een advies meegeven op basis van constateringen en data die in onze optiek de opdrachtgever beter maken. Dat kan zijn een content aanbeveling of een beleidsmatige toevoeging. Kortom, we willen onze opdrachtgever graag iets teruggeven naar aanleiding van onze ervaring. Onze opdrachtgevers krijgen bij een vervolgopdracht altijd een bedankje in de vorm van het aanplanten van een extra stuk bos.

Bovendien zijn al onze kantoorartikelen, al onze relatiegeschenken en al onze activiteiten gericht op social en green companies. Daar waar we kunnen werken we samen met organisaties die ook waarde toevoegen en teruggeven in welke vorm dan ook. Zo werken we naast Trees for All onder meer met ohmygood en The Good Roll samen.

Missie

Empasizing on the Human part of HR. Oftewel Humanity first. We willen de wereld een stukje leuker en mooier maken door mensen weer op één te zetten. Niet processen, organisaties, automatisering of winstoogmerk, maar people first! Eerst welzijn en wellbeing. We focus on the humanbeing and love the human part of HR. We geloven er in dat people elevate people.

Enthousiast geworden?
Neem contact met ons op.

Green en social footprint

Vanuit PepHR willen we waarde toevoegen met alles wat we doen. Oók aan onze planeet. Daarom geven we iets terug aan de natuur. Voor elke opdracht planten we een stuk bos en werken we samen met ohmygood, The Good Roll en Trees for All.